Forum mladih Grada Dubrovnika: Mladi kantautori i bendovi

Radionica Foruma mladih Grada Dubrovnika: Mladi kantautori i bendovi održava se u srijedu, 30. ožujka s početkom u 18:00 sati u Klubu Orlando.

Prema dosadašnjem iskustvu ovo je jedna od posjećenijih i dinamičnijih radionica iz koje su proizašli brojni talenti, a neki od njih su danas poznati i u Hrvatskoj. Djeca i mladi imati će priliku predstaviti svoje glazbeno umijeće, bilo da se radi o solo izvedbama ili bendovima. Dozvoljeni su nastupi koje izvode mladi uz gitaru i neki drugi instrument, uključujući i matrice; mladi bendovi od vokalnih, vokalno-instrumentalnih i instrumentalnih uključujući i tamburaške, klapske, komorne i slične sastave, a moguće je izvođenje i vlastitih skladbi.

Forum mladih Grada Dubrovnika je edukativan i preventivan, a dio je većeg programa Mladi i Grad skupa. Forum mladih postoji od 2007.godine, a od 2013. godine je cjelogodišnji program.

Forum mladih nije natjecateljskog karaktera nego pruža mladima mogućnost predstavljanja svog kreativnog rada široj publici. Pratite Forum i na Facebook stranici: Forum mladih Grada Dubrovnika.

Podržite mlade kreativce i dođite u Orlando u 18:00 sati!

Forum mladih