Pridružite nam se!

pridružite nam se

Pružite i Vi podršku kandidaturi Dubrovnika za Europsku prijestolnicu kulture 2020. Mogući su brojni načini suradnje i sudjelovanja u procesu. Uključite se!

POSTANITE PARTNER

Pridružite se našem timu kako bi Dubrovnik postao Europska prijestolnica kulture 2020.

VOLONTIRAJTE

Na putu Dubrovnika do osvajanja naslova EPK ali i u cijelom procesu nakon toga potreban je što veći broj građana koji će prepoznati važnost projekta i sudjelovati na različite načine u fazama njegove realizacije. Učenici i studenti te svi zainteresirani mogu lako postati dijelom volonterske mreže kroz projekt kandidature Dubrovnika za Europsku prijestolnicu kulture, ispunjavanjem priložene prijavnice te iskazivanjem interesa za aktivnim sudjelovanjem.

UGOSTITE UMJETNIKE

I tijekom zimskih mjeseci zanimljivi umjetnici dolaze u Grad, što je izvrsna prilika za njihovo ugošćivanje i pružanje potpore kandidaturi Dubrovnika za Europsku prijestolnicu kulture 2020. na takav način.

BUDITE NAŠ VODIČ

Kreativni sugrađani pozvani su osmisliti neuobičajene rute, nepoznate ili manje poznate dubrovačke i županijske ulice i lokacije. Pridružite nam se u otkrivanju takvih mjesta i postanite naš vodič!

RECITE NAM ŠTO MISLITE

Želimo znati Vaše mišljenje! Pišite nam, kontaktirajte nas putem društvenih mreža ili ispunite prijavnicu na našoj internetskoj stranici. Veselimo se Vašim prijedlozima i idejama!

VJERUJEM U DUBROVNIK 2020.

Kroz komentare, fotografije, izjave, na društvenim mrežama… Izaberite najbolji način izražavanja i podijelite s nama kakav Grad zamišljate i priželjkujete.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!